Miljøprodukter

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte henne, når man gerne vil gøre sin virksomhed mere grøn. At være miljøbevidst er mere end blot at kigge på sine maskiner og automation; det er også de små elementer og gøremål i arbejdsprocessen, der kan være miljøbelastende. Her tænker vi på alle de miljøprodukter, der bliver anvendt i din produktion såsom klude, handsker og øvrigt kemi.

Hos Nortech Solutions tilbyder vi et stort sortiment af miljøprodukter til din produktion, der er valgt med omtanke og med fokus på at være skånsomt mod miljøet. Med vores nøje udvalgte miljøprodukter, der bl.a. har Svanemærket og EU Ecolabel, sikrer vi, at din vækst og produktion ikke øger miljøbelastningen, samtidig med at der banes vej for at blive en grønnere virksomhed.

Du skal ikke se et øget fokus på miljøet som en økonomisk belastning, men derimod som en stor gevinst, der gavner virksomheden, medarbejderne, miljøet og kloden. Målet med vores sortiment af miljøprodukter er nemlig at gavne alle omkring os og mindske den samlede miljøpåvirkning fra produktion og forbrug i en bred vifte af industrier.

Selv de små tiltag er miljøgevinster

Du skal ikke undervurdere, hvad mindre ændringer kan have af betydning for en virksomheds miljøomkostninger. Vi mener nemlig, at det er vigtigt, at vi kigger på alle trinene i et produkts livscyklus. Det vil sige produktets rejse fra start til slut og alle de miljøproblemer, der kan opstå undervejs. På den måde kan vi beskytte både mennesker, miljøet og Jordens ressourcer.

Vi sætter os ind i hele dit produkts livscyklus, hvis du vælger at have os med på råd. Det kan virke utrolig ambitiøst og ikke mindst vanskeligt, men det er et vigtigt skridt at tage. Så kan vi nemlig lokalisere, hvor der opstår miljøproblemer, hvor de største syndere befinder sig, og hvordan en eller flere af vores produkter og løsninger kan rette op på det

Få professionel rådgivning om den grønne omstilling

Hos Nortech Solutions arbejder vi udelukkende med produkter, maskiner og udstyr, der styrker jeres position i forhold til den grønne omstilling, automatisering og effektivisering. Det gælder, uanset hvilke af vores produktkategorier du er interesseret i. Du kan derfor finde bedre alternativer, som er skånsomme for miljøet på alle produktionstrin og -områder her hos os.

Ønsker du eksperthjælp til at blive mere miljøbesparende?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne yde jer professionel rådgivning om den grønne omstilling, så I kan mindske jeres miljøbelastning på en måde, der passer jeres produktion. Sammen kan vi nemlig hjælpe kloden på rette kurs igen med de rette tiltag.

Go to Top