Maskiner

Tænker du på at minimere din CO2-udledning og dermed din miljøbelastning? Så skal du effektivisere din produktion. Med de rette maskiner til formålet bliver du bevidst om dine maskiners miljøomkostninger, hvor vi kan være behjælpelige i at få de rette til dig. Hos Nortech Solutions tilbyder vi ikke blot maskiner til din produktion. Vi tilbyder løsninger, som optimerer, automatiserer og effektiviserer hele din proces.

Maskiner er en væsentlig faktor til at minimere dit energiforbrug i hele din produktion, samtidig med at du højner kvaliteten og effektiviteten. Det vil samtidig på sigt øge din konkurrenceevne og gøre dit grønne aftryk mere grønt. Det gælder, uanset hvilken branche du befinder dig i.

Tilbudspris på den nye Saturn maskine: 63.995,- €

Er du på udkig efter en skæremaskine til at optimere jeres færdiggørelse af labels?

✅ Få en løsning der effektiviserer, optimerer og automatiserer din produktion, så du genererer mindre spild og spildtid hos dine medarbejdere. ✅ Optimer dit energiforbrug i jeres færdiggørelse samtidig med at du højner kvaliteten og effektiviteten.

✅ Automatisk knivindstilling

.

✅ Reducer jeres indstillingstider, og sikre minimering af spild✅ Øge din konkurrenceevne og gøre dit grønne aftryk mere grønt. 

Spørgsmål? Kontakt Mads på 53 80 89 29  i dag for at høre mere.

PRATI: ISO 14001-certificeret og førende i deres felt

Siden 1973 har PRATI haft en førende rolle indenfor etiketindustrien på et globalt plan. Med fokus på innovation, kvalitet og livslang pålidelighed er deres mål at styrke deres kunder gennem omkostningseffektive løsninger, der resulterer i en stærk konkurrencefordel.

De har utalligvis af certificeringer, som er garanti for deres høje kvalitet, stærke arbejdsmiljø samt fokus på sikkerhed og sundhed, heriblandt en ISO 14001-certifikat. ISO 14001 er en international standard inden for miljøledelsessystemer, hvilket vil sige, at de arbejder strategisk med miljøforbedrende resultater, der stemmer overens med de miljøpolitiske forpligtelser på deres område.  

Det er netop denne øgede fokus på en bæredygtig udvikling og forståelse af deres egne miljøaspekter, som gør os stolte over at samarbejde med en leverandør som PRATI. Sammen er vi sikre på, at vi kan gøre forskellige industrier og brancher grønnere ved at fokusere på optimering og effektivisering af produktionsprocessen.

Ønsker du at vide mere om PRATI, kan du læse meget mere på deres hjemmeside.

MPS: Førende inden for trykmaskiner

MPS er vores leverandør til løsningen indenfor trykmaskiner til etiketter og emballage. Der er mange fordele ved at vælge produkter og løsninger fra MPS. Du er nemlig garanteret maskiner:

  • med hurtig omstilling imellem jobs
  • med integration til ERP, som medfører hurtig omstilling og minimerer spild
  • med integration imellem trykmaskiner og færdiggørelse, hvilket giver en bedre udnyttelse af ressourcer og kapacitet
  • med Performance Program, som belyser alle start- og stopaktiviteter
  • med effektiv hastighed og høj produktion
  • som er fuldautomatiske.

Hvis du ønsker at vide mere om MPS eller deres løsninger, kan du tilgå deres hjemmeside ved at trykke på linket her.

Vi er eksperter i grøn omstilling

Hos Nortech Solutions er vi mere end blot en leverandør. Vi er eksperter i den grønne omstilling, hvor vi helst ser os selv indgå som partner i din rejse imod at minimere dit CO2-aftryk i form af automatisering og med fokus på din proces, hvor minimering af spild og omkostning altid er det førende resultat.

Nedenfor kan du se vores forskellige samarbejdspartnere, der er med til at levere maskiner og udstyr, så du kan få en løsning, som er miljøbevarende, mere effektiv og genererer mindre spild og spildtid hos dine medarbejdere.

Tecnocut: Innovative løsninger i mere end 25 år

Tecnocut er en stærk spiller, når det kommer til innovative løsninger inden for etiketter og emballager. Med deres 25 år på markedet ved de også, hvad de snakker om.

Hele deres team er stærkt engagerede i deres innovative tankegang, hvor hele formålet er at forbedre og optimere produktionsprocesser for alle deres kunder i hele verden. De har deres egen ingeniørafdeling, som er dedikeret til at finde de mest banebrydende løsninger til etiketter og emballager

Du kan læse mere om denne banebrydende leverandør på Tecnocuts egen deres hjemmeside.

Konverteringsmaskiner

Er vi din næste samarbejdspartner?

Hos Nortech Solutions ønsker vi at være din samarbejdspartner, så du kan komme et skridt nærmere målet om en grønnere industri. Ønsker du derfor en økonomiske gevinst i dit fremtidige setup, hvor vi samtidig har indtænkt den grønne profil? Så er vi den rette partner for dig. Vi har eksperter i den grønne omstilling for virksomheder, hvor vi nemt kan udarbejde løsninger i forskellige skalaer på tværs af brancher.

Kontakt os allerede i dag, hvis du sidder inde med spørgsmål vedrørende vores løsninger, eller hvis du har brug for hjælp til, hvordan din virksomheds produktion kan blive mindre miljøbelastende. Du kan kontakte os på enten telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig.

Go to Top