Vores vision:

Kombination af den grønne omstilling og cirkulær økonomi

Vi sikrer den grønne omstilling

Hos Nortech Solutions forpligter vi os på at følge de 17 verdensmål, FN udstillede d. 1. januar 2016, hvor vi arbejder målrettet med fire af dem: mål 9 (Industri, innovation og infrastruktur) 12 (Ansvarligt forbrug og produktion), 13 (Klimaindsats) og 14 (Livet i havet).

Målene er nemlig en god rettesnor for, hvordan store B2B-virksomheder kan omstille deres produktion, så den er mere bæredygtig og grøn, men uden at det bliver et økonomisk tab. Vi skaber med andre ord en grøn økonomi, så vi sikrer en bæredygtig udvikling for både virksomheder, mennesker og planeten.

Vi skaber en cirkulær økonom

Hos Nortech Solutions hjælper vi vores kunder med den grønne omstilling i hele deres produktionsproces, logistik og transport ved brug af principperne bag den cirkulære økonomi.

På billedet kan du se hele livscyklussen for den cirkulære økonomi, hvor vi nøje undersøger hvert trin – både brugen af ressourcer i produktionen, produktet ud til forbrugerne, samt hvordan spildet efter forbruget kan genbruges. Det er vores Greenpallets et stærkt eksempel på.

Uanset hvilken branche du er en del af, vil vi vejlede jer til at styrke jeres position ift. den grønne omstilling, så det også har en positiv indvirkning på jeres bundlinje.

Vores Produkter

Green Pallets

Vores Greenpallets udleder 74 % mindre CO2 end den traditionelle træpalle, da de er lavet af 100 % genbrugsplast. Den er samtidig medvirkende til at sikre og styrke logistikken og infrastrukturen i verden.

Maskiner

Vi ved, at en maskine er mere end en maskine, og derfor tilbyder vi løsninger, der optimerer produktionsprocessen. Du kan dermed få en maskine, der er klimavenlig og effektiviserende, samtidig med at den genererer mindre ressourcespild og spildtid.

Automation

Med vores skræddersyede automation-løsninger kan din virksomhed blive mere konkurrencedygtig med innovativt, højteknologisk proces- og produktionsudstyr. Det gør samtidig også jeres arbejdsgang mindre belastende og mere miljøbevarende.

Miljøprodukter

Selv små ændringer gør en forskel. Derfor har vi nøje udvalgt vores produktsortiment inden for miljøprodukter, så der er fokus på effektivitet, men også miljøet. Vores produkter er bl.a. Svanemærket og med EU Ecolabel.

UN GOAL 09

Bygge robust infrastruktur, fremme inklusiv og bæredygtig industrialisering og understøtte innovation.

UN GOAL 12

Sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

UN GOAL 13

Handle hurtigt for at bekæmpe klimaforandringer og deres konsekvenser.

UN GOAL 14

Sikre bæredygtige forbrugs- og produktionsformer.

Skal din økonomi gøres grøn(nere)?

Der er mange fordele ved at gøre sin økonomi grøn – bl.a. at:

  • Du reducerer dine omkostninger og dit CO2-aftryk.
  • Du sikrer, at dit spild genbruges.
  • Du styrker din bundlinje hånd i hånd med den cirkulære økonomi.

Vi har alle et ansvar for, hvordan vi behandler og bruger de ressourcer, planeten giver os. Med Nortech Solutions som din samarbejdspartner kan du høste økonomiske samt miljømæssige gevinster, der er fordelagtige for virksomheden, menneskene og kloden.

Tryk her for at kontakte os, hvis du gerne vil høre mere om vores indsats, eller hvis du er klar til at forvandle jeres virksomhed til en grøn(nere) økonomi.

Go to Top