Hent greenpallet folderen her

Greenpallet

Bruger din virksomhed også mange træpaller til transport og logistik? Så har I mulighed for at vælge et grønnere alternativ med vores Greenpallets. De er lavet af 100 % genbrugsplast, der kan bruges igen og igen samt selv blive genbrugt efter endt levetid. Vi er yderst stolte over vores ”grønne” paller, hvor vi er de førende på området og pt. er de eneste, der tilbyder paller lavet af 100 % genbrugsplast.

Vores Greenpallets kommer i mange standardstørrelser og kan bruges til forskellige typer opgaver. Vi har fx den klassiske europalle i plast samt paller til transport af kasser og tønder. Vi har også paller, der er stabelbare. Du har desuden mulighed for at få produceret din egen genbrugspalle i de mål, der passer til din virksomhed. Fælles for alle palletyper er, at de er udarbejdet i 100 % genbrugsplast.

Udfyld formularen
- og få folderen tilsendt som PDF

Fra restaffald til logistikpaller i høj kvalitet

Der er mange fordele ved at bruge en Greenpallet frem for den traditionelle træpalle. Først og fremmest har vores hovedfokus i produktionen af Greenpallets været den cirkulære økonomi. Herved sikrer vi upcycling af restaffald og returmaterialers vej til nye produkter som vores plastpaller, der samtidig styrker logistikken og infrastrukturen i verden.

Ydermere produceres genbrugspallen med en minimal udledning af CO2 i forhold til en traditionel træpalle, hvor vores plastpalle udleder 74 % mindre CO2. Du kan blive klogere på vores genbrugspaller ved at se den korte video nedenfor.

Ønsker du eksperthjælp til at blive mere miljøbesparende?

Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi vil hellere end gerne yde jer professionel rådgivning om den grønne omstilling, så I kan mindske jeres miljøbelastning på en måde, der passer jeres produktion. Sammen kan vi nemlig hjælpe kloden på rette kurs igen med de rette tiltag.