Der ligger ALT for meget plastik og flyder i naturen – det ved vi alle!  Heldigvis findes der iværksættere som Jeppe Mølvadgaard, der formår at gøre noget ved det. Han har kontor hos Agro Food Park med sit firma Nortech Solutions, der netop er klar til at lancere et nyt produkt: Paller til intern logistik lavet af plast, der er samlet ind i Centraleuropa.

“Vi kan bruge AL slags plast, når vi producerer vores paller. Pallerne sælger vi ikke enkeltvis, men kun via et abonnement. Så skifter vi løbende pallerne ud, så kunderne hele tiden har nye paller i topkvalitet. Og de gamle paller, de kommer med tilbage på fabrikken, så de kan blive lavet om til nye plastpaller i stedet. Med andre ord: Cirkulær økonomi! På den måde undgår vi spild, samtidigt med at vi sikrer fødevaregodkendte paller af høj kvalitet,” fortæller Jeppe Mølvadgaard, der beskriver miljøet som den største drivkraft for sit arbejde.

Kontakten til pallefabrikken er blevet etableret via Agro Business Park, der rådgiver startup-virksomhederne i vores Inkubator, og Enterprise Europe Network Danmark. Dét er da meningsfuld iværksætteri, hvis du spørger os hos Agro Food