Greenpallet

Bruger din virksomhed også mange træpaller til transport og logistik? Så har I mulighed for at vælge et grønnere alternativ med vores Greenpallets. De er lavet af 100 % genbrugsplast, der kan bruges igen og igen samt selv blive genbrugt efter endt levetid. Vi er yderst stolte over vores ”grønne” paller, hvor vi er de førende på området og pt. er de eneste, der tilbyder paller lavet af 100 % genbrugsplast.

Vores Greenpallets kommer i mange standardstørrelser og kan bruges til forskellige typer opgaver. Vi har fx den klassiske europalle i plast samt paller til transport af kasser og tønder. Vi har også paller, der er stabelbare. Du har desuden mulighed for at få produceret din egen genbrugspalle i de mål, der passer til din virksomhed. Fælles for alle palletyper er, at de er udarbejdet i 100 % genbrugsplast.

Succesfuld kundecase: Læs artikel om vores samarbejde med Svenska retursystem

Fra restaffald til logistikpaller i høj kvalitet

Der er mange fordele ved at bruge en Greenpallet frem for den traditionelle træpalle. Først og fremmest har vores hovedfokus i produktionen af Greenpallets været den cirkulære økonomi. Herved sikrer vi upcycling af restaffald og returmaterialers vej til nye produkter som vores plastpaller, der samtidig styrker logistikken og infrastrukturen i verden.

Ydermere produceres genbrugspallen med en minimal udledning af CO2 i forhold til en traditionel træpalle, hvor vores plastpalle udleder 74 % mindre CO2. Du kan blive klogere på vores genbrugspaller ved at se den korte video nedenfor.

Genbrugs Process

I vores produktion af Greenpallets anvender vi 100 % affaldsplast. Dog handler vores produktion om mere end blot at genbruge plast. Det handler om at skabe værdi for virksomheder, miljøet og ikke mindst verden ved at sikre en højere genanvendelsesprocent på en global skala.

100% Genbrug

  • Pallerne produceres af 100% plastaffald.

  • Vores paller er standardiserede og tilpasset til automatisk håndtering.

  • Vi har et bredt sortiment af paller, der indeholder alle standardformater.

  • Det er også muligt at få produceret netop den palle der passer til din logistik.

Cirkulær økonomi

Vores paller lever 15-20 gange længere end en traditionel træpalle, og selvom de har udtjent deres levetid, tager vi hånd om dem, så de kan blive til nye paller igen. Vi sikrer herved en cirkulation, der skaber højest mulig værdi i længst mulig tid. Det er en proces, der minimerer udledning af CO2.

Vi rådgiver og hjælper jer med den grønne omstilling i jeres forretning

Hvis du ønsker rådgivning og hjælp til, hvordan I kan gøre jeres arbejdsgang og -produktion mere bæredygtig, står vi gerne til rådighed.

Vi er eksperter i alt inden for salg, optimering og implementering af en grøn omstilling, der passer til jeres forretning, men samtidig også giver mening for jer – uanset om det er en investering i vores Greenpallets, implementering af nye maskiner, automation eller diverse miljøprodukter, eller om det er en større samlet pakke af det hele, I ønsker.

Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at kontakte os. Det kan du gøre enten ved at ringe, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular. Vi vil bestræbe os på at besvare din henvendelse indenfor 24 timer, så vi sammen kan finde en klimavenlig løsning, der både gavner jer økonomisk, men også gavner kloden.

Ring til os: +45 53 80 89 29

Download vores greenpallet folder

Hos Nortech Solutions arbejder vi udelukkende med produkter, maskiner og udstyr, der styrker virksomheders position i forhold til den grønne omstilling, hvor vores Greenpallets ikke er nogen undtagelse. Du kan downloade vores folder nedenfor og se vores forskellige lagerførte genbrugspaller samt deres tekniske specifikationer.