Automation

Hos Nortech Solutions kan vi hjælpe dig med at gøre jeres arbejdsgang mindre miljøbelastende og mere bevarende, hvor vi mener, at den rette produktionsoptimering kan opnå dette. Vi rådgiver og leverer nøjagtigt den løsning, du har behov for, uanset om det er en standardløsning eller en unik konstrueret løsning, som vi sammensætter i tæt samarbejde og dialog med dig.

Uanset om det er første gang, du skal finde en automation-løsning, eller du har gjort det mange gange før, kan vi være behjælpelige. Vi vejleder gerne med at optimere din virksomheds konkurrenceevne med innovativt, højteknologisk proces- og produktionsudstyr, der samtidig tager højde for vores klode.

Vi guider dig igennem hele processen og hjælper dig fra første beslutning, til produktionen er gået i gang med det nye udstyr implementeret. Vi er din partner og vejleder både i komplekse industrirobotløsninger og conveyor-systemer. Vi ved, hvad vi taler om, også når vi står for den praktiske koordinering undervejs, så du får den bedste skræddersyede løsning til din produktion.

Industrirobotløsninger – få både standardiserede og skræddersyede løsninger

Når det kommer til industrirobotløsninger, arbejder vi tæt sammen med DERO GROEP, der er eksperter inden for specialbyggede produktionsautomatisering, og sammen er vi det rette partnerskab for dig.

Hvad end du ønsker en skræddersyet konstruktion af netop det specielle værktøj, der passer til dine behov, eller om vi skal programmere softwaren til din robot, så den udfører det ønskede arbejde, kan vi være med på råd fra første spadestik til den endelige levering. Vi sørger selvfølgelig også for, at det bliver integreret i de nuværende processer i din virksomhed, så det hele kommer til at fungere som en velsmurt maskine og enhed – automation fra dag ét.

Ved at få den rette automation-løsning gør du faktisk arbejdsprocessen og -gangen mere bæredygtig, da du effektiviserer og optimerer på områder, der ellers kunne være miljøbelastende, have en høj CO2-udledning samt generere ressourcespild og spildtid for dine medarbejdere.

Ønsker du at vide mere om  DERO GROEP, kan du læse meget mere om dem på deres hjemmeside.

Søger du en all inclusive-løsning?

Når det kommer til den grønne omstilling, kan vi levere en all inclusive-løsning inden for både automation, maskiner og miljøprodukter, der taler sammen og minimerer virksomhedens miljøbelastning. Du vil altid modtage en tilpasset løsning til din virksomhed.

Kontakt os, og hør mere om vores ekspertise

Har en af vores automation-løsninger fanget din interesse, eller vil du gerne høre mere om vores all inclusive-løsning, der ser på hele din forretning, og hvad der indføres af grønne initiativer? Så skal du være velkommen til at kontakte os. Vi deler hellere end gerne ud af vores ekspertise om bæredygtighed og den grønne omstilling, så vi kan gøre kloden bedre, sundere og grønnere for os alle sammen.