Automation

Industrirobotløsninger

Nortech Solutions leverer nøjagtig den løsning du har behov for, uanset om det er en standart løsning eller en unik konstrueret løsning, som vi sammensætter i samarbejde med dig. Så om du er ekspert eller du skal ud og købe din første robotløsning, så kan vi være behjælpelige. Vi guider dig igennem hele processen og hjælper dig fra første beslutning til produktionen er gået i gang – vi er din partner og rådgiver, og vi er med jer undervejs i hele optimeringsprocessen. Vi ved hvad vi taler om, også når vi står for den praktiske koordinering undervejs.

Hvis du har brug for specialbyggede løsninger, så har du fundet det rette partnerskab. Vi er specialister i konstruktion af netop den griber som passer til dit behov, og vi programmerer softwaren så din robot udfører det ønskede arbejde. Vi sørger selvfølgelig også for at det bliver integreret i de nuværende processer i din virksomhed.

Se mere fra DeroGroep her: http://www.dero-groep.nl

Conveyor

Hos Nortech Solutions er vi eksperter i conveyor systems til intern logistik og transport. Hvis du har behov for at optimere og øge din virksomheds kapacitet, og samtidigt forbedre jeres arbejdsmiljø, så er conveyor løsningen den rigtige til jeres logistikopgaver. Vores conveyor system håndterer paller med færdigvarer, men de kan også være den rigtige løsning hvis der er halvfabrikata i dine produktionsprocesser.

Et conveyor system handler mest af alt om at automatisere din interne logistik.

Hos Nortech Solutions kan vi hjælpe dig med tegning og forslag til indretningen af jeres nye procesflow. Vi er din personlige partner og rådgiver i hele processen om netop dén løsning der passer bedst til din virksomheds behov: Uanset om det er paller der skal transporteres eller det drejer sig om produkter, der skal flyttes fra proces til proces. Vi har løsningen om dit behov er at flytte produkter på paller eller uden paller.

Vi lover at et nyt conveyor system både styrker din virksomheds konkurrenceevne og forbedrer arbejdsmiljøet hos jer!

I forbindelse med et nyt conveyor system kan vi desuden hjælpe med at levere pallevendere, plastikpaller og palleloadere der også hjælper med at optimere jeres interne logistikhåndtering. Har du behov for mærkning eller specielle pakkeløsninger i forbindelse med logistikoptimeringen i dit firma, så tilbyder vi dig både rådgivning og forskellige løsnings muligheder.

Nortech Solutions leverer med andre ord en ”all inclusive” løsning der er tilpasset dig som individuel kunde. Så kontakt os for at høre hvad vi kan hjælpe netop jer med.
Hvis du har brug for specialbyggede løsninger, så har du fundet det rette partnerskab. Vi er specialister i konstruktion af netop den griber som passer til dit behov, og vi programmerer softwaren så din robot udfører det ønskede arbejde. Vi sørger selvfølgelig for at det bliver integreret i de nuværende processer i din virksomhed.

Se mere fra Krifft-Zipsner her: http://www.krifft-zipsner.de

-Vi hjælper jer med den grønne omstilling i hele jeres produktionsprocess og logistik